Yanini praktijk voor zelfbewustwording

Praktijk voor Zelfbewustwording

Wie is Yanini

Yanini

 

 

 


Mijn naam is Kor Kuiper

 

Ik ben medium en coach, ik heb mezelf lang kerncoach genoemd omdat ik mijn mediumschap gebruik om tot de kern van de zaak door te dringen.  Ik werk volgens de zogenaamde Engelse Methodiek zoals het gedoceerd wordt aan het Arthur Findley College in Stansted in Engeland en de Zwanenhof in Zenderen. De principes van de Nationale Spiritialistische Unie zijn de leidraad voor mijn werken. Ik train aan deze college alsmede online via de Snui en een Deens medium .

Waar kan ik je bij helpen:

 

  • Persoonlijke problemen ; Stress, Burn-out, Angsten, Hyperventilatie, Depressie en   levensvragen. 
  • Kontakt met overleden.  Readingen in een veilige praktijk met ruime tijd voor           vragen/antwoorden.
  • Pijn en Emoties;  Energetische behandeling om lichamelijke of psychische klachten   te laten verdwijnen of  te verminderen.  Vanaf mijn 15e levensjaar behandel ik mensen met mijn “warme handen” en verdwijnen pijnen en/of emotionele beperkingen.
  • Coachingsgesprekken; Het vinden van richting in je leven daar waar het allemaal stagneert, als je het leven lastig vindt, je draai niet kan vinden of het overzicht kwijt bent.
  • Relatieproblemen; Samen in je relatie op weg naar beter of bijvoorbeeld hulp bij het nemen van stappen als je relatie te beklemmend of te beangstigend is geworden.
  • Hulp bij kinderangsten/slaapproblemen in verband met bezoek van geesten/monsters etc dmv huisbezoek. Soms zijn kinderen erg gevoelig en “zien/voelen” zaken die de ouders niet zien/voelen en hoe ga je daar mee om, tips en truuks om de rust terug te laten keren.
  • Persoonlijke training en ontwikkeling op spiritueel/paranormaal gebied; voor als jezelf antwoorden wilt of wat je “ziet”, “voelt”, “hoort” of “ruikt” en je daar serieus je richting in wilt vinden.  

 Mijn eigen website vindt je op : Healing Medium Kor Kuiper

Medium Kor Kuiper