Yanini praktijk voor zelfbewustwording

Praktijk voor Zelfbewustwording

Medium/Gesprekstherapie

Yanini

 

 

 

medium/Gesprekstherapie

Reading

In de Engels methode kennen we twee vormen: Psychic & Mental

 

Psychic :

 

Ik lees jouw energie en haal daar mijn informatie uit over je zijn, je verleden, je angsten, je pijnen, blokkades, je potentie en help je daarmee te ordenen zodat je met een goed overzicht weer verder kunt. Soms zijn de klachten fysiek, andere keer kunnen de emotionele problemen de aanleiding zijn.

 

Mental :

 

Hierbij maak ik kontakt met overleden personen en lees hun energie en communiceer via beelden, gevoel of horen en eventueel ruiken, ik geef je bewijs die ze me aanreiken en boodschappen die voor jou belangrijk zijn om te horen. Soms is de behoefte bij jou, soms is de behoefte er ook aan de andere kant en ben je daarom bij mij terecht gekomen. Het is laagdrempelig en niet eng, met groninger nuchterheid ;-) 

 

 

Reading Psychic/Mental in de praktijk € 60,- (max 1 uur)

 

 

Psychische begeleiding


Psychische begeleiding bestaat uit persoonlijke gesprekken over de problemen die spelen in je leven. Via het gesprek geef ik je de tools om je problemen te overwinnen, om dichter bij jezelf te komen en te harden zodat je het leven aan kunt. Zaken als rouwverwerking, levensvragen, ziekte, misbruik, mishandeling zijn voorbeelden van persoonlijke stukken die begeleiding vragen. Een voorbeeld is het aangaan van gesprekken na een EMDR behandeling. Niets is zo gek of raar dat er niet over gesproken kan worden in een veilige setting in alle rust. 

Natuurlijk ben je van harte welkom om eerst kennis te maken om te ervaren of er een 'klik" is. 

Mijn aanpak is direct en duidelijk maar altijd met respect voor de situatie. Jij bepaalt de vervolggesprekken, geen abonnementen of series die worden opgelegd, het gaat om jou, jouw tijd, jouw tempo, jouw investering!

Als dit je aanspreekt, wacht dan niet langer en zet stappen, samen op weg naar beter !

 

Psychische begeleiding in de praktijk € 60 (max 2 uur)