Yanini praktijk voor zelfbewustwording

Praktijk voor Zelfbewustwording

Meditaties

Yanini

 

 

 

Meditaties

 

 

Mediteren, het vinden van rust in jezelf.
Voor weinig mensen gemakkelijk, maar voor zoveel mensen heel goed. 

Tijdens een meditatie, op welke manier je hem ook uitvoert, geef je jezelf en je lichaam de kans om even stil te staan, even niet te hoeven rennen en weer bij jezelf te komen. Het is het terug gaan naar je innerlijke zelf, daar waar de innerlijke antwoorden liggen. Het is bewezen dat mensen die regelmatig mediteren, minder stress ervaren waar anderen in dezelfde situatie wel in de stress zou raken. 

Mensen die mediteren hebben een lagere bloeddruk, minder kans op stress-gerelateerde ziekten en staan positiever in het leven.

Mediteren betekend niet dat je je hoofd helemaal leeg maakt maar dat je een staat bereikt waarbij de informatie die in je hoofd komt vrijelijk mag komen maar ook weer mag vertrekken, je leert er niet meer op te reageren. Op deze manier ontstaat er een "leegheid" in je hoofd die we ervaren als innerlijke rust.

Mediteren kan in principe overal. Als je de kunst van mediatie verstaat kun je zelfs op de rotonde van een drukke verkeersweg mediteren. 

Wij kunnen 1 op 1 meditaties bieden. Zowel geleidemeditaties waarbij via een verhaal een bepaald doel wordt bereikt, als met live handpan muziek begeleiding. Tevens gaan wij in de toekomst ook lezingen en groepsmeditaties geven. Hou de site in de gaten voor meer informatie hierover of stuur een email als je een afspraak wil inplannen.


Yoga is ook een vorm voor meditatie. Dit gaan wij in de toekomst ook verder uitbreiden bij Yanini.